Hartie pentru decal A4 Vizualizează mai mare
Hartie pentru decal A4

GOLD ART

GA L- A4

Nou

Disponibilitate: Stoc epuizat

5,00 lei

Adauga la wishlist

Mai multe informații

 RECOMANDATA DOAR MODELISTILOR CU EXPERIENTA !!! 

Rezultatele testelor efectuate de  MiG (forum cartula)

 

A) Printare: 

laser=excelent

jet=necorespunzator, cerneala se aduna in mici picaturi in zonele cu culoare mai intensa mai late de 1-2mm rezultand un aspect marmorat, poate fi totusi folosita imprimarea cu jet pentru litere mici, stenciluri, samd

 

Este obligatorie lacuirea prin pulverizare cu aerograful pentru ambele tipuri  de printare, atat pt. laser (daca nu e lacuita se dezintegreaza in apa imediat in mii de bucatele) cat mai ales pentru jet, cerneala se sterge imediat la orice forma de umezeala. Lacuirea am facut-o cu "Future" dar cred ca merge orice lac acrilic transparent. 

 

B) Aplicare: dupa lacuirea cu un strat consistent de future (umed) decalurile sunt destul de fragile dar se aplica destul de bine daca se face treaba cu atentie. Recomand protejarea cu 2-3 straturi de lac acrilic si folosirea decalului dupa uscarea completa (24-48h). Decalurile trebuie decupate cat mai aproape de conturul graficii dorite. Trebuie umezite bine pt. a nu mai avea nici o aderenta cu hartia suport, altfel se rup foarte usor. Recomand printarea in 2-3 exemplare a fiecarui decal. 

Odata aplicate se conformeaza destul de bine la formele modelului cata vreme acestea nu sunt prea complexe, cu dubla curbura, curburi accentuate, samd. Aderenta este medie.  

 

 

 

 

 

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: